Noen ganger skulle jeg ønske jeg var fornøyd med en treningsøkt om dagen. 3km og ikke sju. 10 pushups og ikke 20. At det liksom var nok.

Det hadde værtfall gjort alt mye enklere for meg.

Men isteden jakter jeg den andre treningen, ikke ordentlig fornøyd før den tredje. Bør få til et sitronvannglass hver morgen for det er så bra for kroppen. En litt mer markert mage og en mye sterkere kropp. Burde hatt bedre karakterer.

Burde vært bedre i bowling – jeg suger. Burde værtfall ha kommet mye lengre med fotballen til nå – for hva er det egentlig jeg holder på med??? Jeg løper alt for sakte. Hopper altfor lavt. Skyter for svakt. Skeier litt for ofte ut med mat og litt for mange ganger dropper jeg skolen.

Jeg er litt for ofte misfornøyd når jeg ligger i senga på kvelden.

Jeg rekker ikke å tenke så mye fordi jeg vanligvis er helt kjørt når hodet treffer puta. Bare de dårlige tankene da. At jeg er misfornøyd med at jeg ikke løp litt mer på trening, at jeg spiste den sjokoladen når jeg kom hjem. Hvorfor jeg stresser sånn. At jeg ikke kom meg opp på trening før jobb. At jeg droppet den treningsøkta i går. Hvorfor slo jeg egentlig den pasninga? At jeg ikke rydda før jeg la meg. At jeg ikke tjener mer penger.

Mest av alt fordi jeg sugde på trening, da.

Igjen.

Når blir man egentlig fornøyd?

Må legge det fra meg. Kysse kjæresten god natt og sovne med et smil.

HADET

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *