Jeg elsker når vi krangler om hvem som skal lage mat. Og om hvem som skal slå av lyset etter at begge har lagt seg i senga. Eller når du får meg til å le så mye at jeg ikke er trøtt lenger.

Jeg elsker å komme hjem til deg etter trening. Lukten av deg over alt og hele tiden. Ikke bare av og til noen ganger i uka. Jeg elsker når du tar på musikk litt for høyt. Så høyt at jeg synes det er travelt og sier at jeg får vondt i ørene.

Jeg elsker når du ber meg komme å gi deg et kyss når jeg egentlig er for sent ute til bussen. Når du tar meg i mot i døren når jeg kommer hjem. Når du sover litt ekstra lenge og jeg kan vekke deg. Når du fikser de tingene som ikke jeg gidder. Og når du sier det samme tilbake – at jeg fikser det du ikke gidder.

Jeg elsker at du hører på alle planene mine, alle drømmene mine og alle tankene mine. Jeg vet at det av og til er mye og ganske slitsomt å høre på. Jeg liker når du forteller meg at jeg ikke kan lage mat – og derfor må du lage den isteden. Og ja du er faktisk ganske flink til det. Du er værtfall mye flinkere med krydder enn det jeg er.

Jeg elsker at disse 32 kvadratene er våre, og at alt inni er vårt. Ikke mitt eller ditt.

Og det går bra at du ikke alltid gjør som jeg sier, rydder opp, rer opp, at du trekker for gardinene når du ser på TV selv om jeg synes det blir så ukoselig her inne da. Det går bra at du av og til er litt rar, litt lat, og at du ikke alltid rydder opp etter deg. Og det går bra at du ikke alltid kjøper så sunn mat.

For jeg elsker å bo med deg.

Processed with VSCO with a5 preset

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *