I sommer har jeg vært i Norge…..

Etter å ha vært inne på roadtrip langs Californiakysten, Mexico-ferie, Thailand-tur,  klippehopping i Hellas, bade i krystallklart vann i Kroatia….

Innså jeg omsider at jeg ikke hadde sjans. Til noe mer enn en tur hjem til Ålesund.

Vet ikke om det er jeg som er evig optimist, eller om jeg bare er dum… Et lite øyeblikk vurderte jeg å flytte hjem en måned sånn jeg kunne slippe å betale husleie å bruke de på ferie isteden liksom.

Men min sommer har vært fin altså. Ferie til utlandet eller ei!!

For jeg og Torvalden har kjøpt oss leilighet! Vår aller første leilighet. Sammen! Så vi har brukt store deler av juli til å komme oss på plass. Kun avbrutt av en liten «ferie» hjemme i Ålesund. Ålesundferie betyr regn og 14 grader stort sett hele tiden, men det betyr også fullt kjøleskap, senga mi og å henge med familien min. Og de tre tingene er jo noe av det beste jeg vet – så det har IKKE vært synd i meg altså.

Andre ting jeg har gjort i sommer…

Processed with VSCO with hb2 preset

… kosa masse med lille kompisen min

Processed with VSCO with c1 preset

… vært på fjellturer

Processed with VSCO with c1 preset

… vært i Geiranger

Processed with VSCO with a5 preset

… regna bort

Processed with VSCO with a5 preset

… fanga Pokemons

Processed with VSCO with a5 preset

… bada og vært glad

Processed with VSCO with a5 preset

… begynt å jobbe i barnehage og måtte stå opp klokken 6 for å trene

Skjermbilde 2016-08-25 kl. 20.15.03

… feira bursdag og blitt 21 år!!!!

Også, har jeg tatt altfor lite bilder ser jeg nå… Jeg må kjøpe nytt kamera. Ganske fin sommer da, men veldig klar for å komme inn i gode rutiner, og ikke minst komme i gang med siste år på bacheloren min! Gleder meg helt sjukt til å bli ferdig.

Men nå har jeg veeeeeeldig lyst på ferie da. Sånn skikkelig ferie til utlaaaandet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *