I love mondays and so should you!

Mandager er enten elsket eller hatet, og jeg er definitivt en elsker! Forrige uke gikk ikke helt som planlagt, så jeg er veldig klar for å starte med blanke ark i morgen! Jeg vet at det ikke er alle som liker den første dagen i uken like mye som meg, så jeg tenkte å dele mine beste tips til hvordan du kan bli en mandagselsker du også! Livet er for kort til å hate mandager, det er tross alt ganske mange av dem..

Processed with VSCOcam with f2 preset

5 ways to love mondays

Stå opp tidlig

Følelsen av å være oppe før alle andre gjør at jeg føler meg litt uovervinnelig. Og det er en god følelse! Sett vekkerklokken litt ekstra tidlig, splash litt vann i ansiktet og nyt at du har god tid. Men, det betyr at du må legge deg tidlig kvelden i forveien. Hvis ikke kommer mandagsmorgen til å suge..

Fortell deg selv alt du gleder deg til

Om du ikke gleder deg, lur hjernen din til å tro at du gjør det. Bruk de første minuttene etter du har våknet til å gå gjennom det du skal i dag. «Jeg gleder meg til matteprøve etterpå», «Jeg gleder meg til trening», «Jeg gleder meg til skolen» osv. Si det høyt til deg selv, og jeg lover at alt det kjipe blir litt mindre kjipt!

Spis

Spis! Ingenting er verre enn en sulten mage og et ukonsentrert hode. Frokost er viktig for å få en god start! Sørg for at du har en god og næringsrik frokost klar, sånn at du gleder deg til å hoppe ut av sengen å angripe det når du våkner!

Tren

Prøv å få til en liten økt på morgenen. Om det så er en 20 minutters yoga session, en liten joggetur eller noen styrkeøvelser på gulvet. Det trenger ikke være så mye, men gir garantert godfølelse!

Forbered deg

Legg treningsklærne godt synlig slik at det blir umulig å unngå de når du står opp. Pakk baggen, ha klar matpakke, og ha en plan for dagen. Den vil gjøre deg mer effektiv og vil som regel resultere i mer tid til netflix and chill på slutten av dagen. Noe som er viktig!!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ha en fin mandag 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *