Er det en ting jeg alltid har vært, så er det målrettet.

Når jeg bestemmer meg for å gjøre noe, gjør jeg det som skal til for å få det til å skje.

I en undersøkelse gjort av Deloitte kommer det frem at hele 80 prosent hater jobben sin. Jeg skal ALDRI hate jobben min!

Jeg har aldri vært interessert i et A4-liv. Jeg er ikke interessert i å gå på jobb fra 8 til 4 hver eneste dag. Ingenting galt i det – men det er bare ikke noe for meg.

Jeg vil ha et liv hvor det skjer noe hele tiden. Hvor jeg kan bli utfordret, hvor jeg kan være kreativ, og hvor jeg kan gjøre de tingene jeg er flink til. Min drømmejobb er kanskje ikke definert enda, kanskje den ikke er definerbar – men er det en ting jeg vet, så er det at i dag kan man bli alt. Blogger til og med.

Så når jeg skal beskrive drømmejobben min, tenker jeg bare på alt jeg vil. Her er noe av det jeg vil:

 1. Spille fotball
 2. Inspirere jenter til å spille fotball
 3. Skrive blogg
 4. Skrive bok
 5. Lage min egen treningskolleksjon

Så, drømmejobben min er der jeg kan være kreativ, inspirere andre og gjøre det jeg liker aller mest. Og hvordan jeg skal få det til?

 1. Trene
 2. Jobbe
 3. Jobbe og trene som søren

Egentlig ganske enkelt?

Til slutt en liten ting som en smart fyr ved navn Paulo Coelho sa — ‘There is only one thing that makes a dream impossible to achieve: the fear of failure.’

Så ikke vær redd da vel!

3 Comments

 1. Vet du hva, jeg synes virkelig ikke at du skal være redd for å fortelle om drømmejobben din uansett om sannsynligheten for å få den er minimal! For jeg tror at de som har klare mål, tør å si det og stå for det er de som har størst sansynlighet for å få den, og det av flere grunner. En av de er at du viser at du er dedikert. At dette er noe du vil og brenner for. Det er viktig for hvis ikke vil du i allefall aldri nå målet ditt. Det andre er at du da bruker det psykologsike prinsippet «indre forpliktelser» til å pushe deg selv til å faktisk gjennomføre målet ditt (google mer om det hvis du vil 🙂 ). En siste ting jeg vil nevne her er at hvis mange vet om målet ditt og hvor dedikert du for å nå den så vil du kunne nå den gjennom kontakter. Du vet aldri hvem som kan gi deg muligheten til å kanskje prøvespille for et topplag eller noe sånt 😉

  Med dette vil jeg bare si, STÅ PÅ for jeg tror at du kan få til dette!

  • pgardien

   Tusen takk, Gina 🙂
   Og veldig sant det du sier, men som alltid lettere sagt enn gjort! Hehe 🙂 Men dette er i alle fall en start!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *