For rundt 5 år siden tok jeg motet til meg og bestemte meg for å begynne å blogge. Før det hadde jeg hatt noen blogger som jeg av og til skrev litt på, (måtte slettes for det som stod der: h-e-r-r-e-g-u-d) men nå hadde jeg bestemt meg for å virkelig satse (lol). Men bloggingen ble lagt litt på hylla. Ikke helt ferdig , måtte bare vente på det riktige tidspunktet.

Det riktige tidspunktet kommer nå, for jeg har faktisk betalt 398kr (!?) for å opprette denne bloggen. Grunnen til det er at jeg skal bruke et semester på å spesialisere meg innen digital markedsføring, og da er å skrive blogg en del av faget. 398 kr er IKKE småpenger for en sulten fotballspiller som lever på stipendet sitt hver mnd (det kan vi sikkert komme inn på en annen gang).. Så denne bloggen skal brukes ja.

Her er litt fakta om meg da:

.. Jeg er 1.68 høy og veier akkurat passe

.. Jeg er halvt nederlandsk og skikkelig stolt av det.

.. Jeg er en liten drømmer og hadde i ganske mange år troa på at jeg kunne være både norges beste islandshestrytter, være på landslaget i fotball og håndball, i tillegg være best i alle andre sporter, og være best på skolen. Anbefales ikke, ganske nedtur når man innser at det ikke går… som tar meg over til neste punkt:

.. Jeg haaater å tape, å jeg hater å ikke få til ting. Jeg vil helst være best i alt, uansett om det er bordtennis eller å brette klær liksom. Problemet er bare at jeg ikke har tid til å trene så mye på de tingene.. (Spesielt den brettinga)

.. Jeg er den eneste jenta i en søskenflokk på 4, og liker å tro at jeg bærer preg av det.

.. Jeg er kontrollfreak og har planer og lister for absolutt alt. Jeg MÅ ha det ryddig rundt meg for å klare å slappe av. Når jeg var 8 år var noe av det morsomste jeg visste å rydde hjemme hos andre. Haha men rot rundt seg = rot i hodet (quote: mamma)

.. Jeg flytta hjemmefra når jeg var 17 for å gå på Norges toppidrettsgymnas i Bærum. Ble pang-voksen og synes det var ganske vanskelig i grunn. Lærte masse av det da.

.. Nå bor jeg i Oslo og spiller fotball for Vålerenga, samtidig som jeg tar en bachelor i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling på Markedshøyskolen. OG tar valgfaget digital markedsføring.

Skrives, da!

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *